...des de 1996

 

PREUS curs 21-22

INFANTIL

Matrícula

El preu de la matrícula és de 65 € cada curs.

Només s’abonarà una matrícula per  família, NO per alumne.


Llibres

Les classes de llenguatge musical en l’aplicació “conte musical” pels alumnes de P3 P4 P5, es desenvolupen a nivell prioritàriament oral i NO demanen de l’utilització de llibres.


Descomptes 2n germà

A partir del segon membre d’una família matriculat a Musicactiva, s’aplicarà el 15% de descompte en tots els pagaments de les quotes del segon germà.


Escenificacions:...incloses a les mensualitats.

Totes les escenificacions en forma d’espectacles, audicions i concerts previstes pel Programa d’Estudis Musicactiva-Mètode Creatiu estan incloses en les mensualitats i NO comporten cap despesa ni per l’alumne ni pel públic assistent.


Seguiment de l’evolució formativa dels alumnes:

    seguiment regular, tutories, plans especials, informació i assessorament

                              a mares i pares d’alumnes.....TOT inclòs a les mensualitats.  


Totes les activitats de seguiment i d’atenció personalitzada als alumnes que preveu el Programa d’Estudis MusicActiva-Mètode Creatiu per a poder-vos garantir la formació efectiva dels vostres fills i filles, estan incloses en l’import de les mensualitats i NO comporten cap despesa adicional.

Les activitats de seguiment són:

-seguiment regular: seguiment classe per classe / informes trimestrals interns / escenificacions de les escenes del conte: TROBADES MUSICACTIVA: 1 escenificació cada curs.

-tutories: sistema de comunicació, informació i assessorament a mares i pares d’alumnes per informar-los de la situació en la que es troba el procés formatiu del seus fill o filla i explicar-los el tractament que hem de donar a la situació per a atendre les necessitats del nen/a i per a optimitzar la seva evolució formativa.

-plans especials: determinació de “plans especials” pels alumnes que ho necessiten a càrrec dels directors pedagògics. Els “plans especials” inclouen: sistema “d’alertes” entre professors i directors pedagògics / determinació de pla personalitzat per cada alumne amb sistema de “consignes”  / comunicació, informació i assessorament a mares i pares d’alumnes en relació al “pla especial” / classes-sessions individuals pels alumnes que ho necessiten amb assistència si cal, de mares i pares.

Totes les activitats de seguiment a càrrec dels directors pedagògics: totes les activitats de seguiment estan realitzades directament pels directors pedagògics de MusicActiva -Miriam Darriba, Isabel Darriba i Abel Castelló-, dissenyadors del Programa d’Estudis, directors de l’equip pedagògic, i tutors responsables de la formació dels alumnes i de la comunicació i assessorament a mares i pares d’alumnes.

Carrer Massens 63 (torre)  08024 Barcelona

93 285 06 93

    LLENGUATGE MUSICAL         1h/ setmana col.lectiva                        65€/mes

Assignatura

Durada classe

Quota mensual

662 182 321

HORARIShttp://musicactiva.net/MUSICACTIVA_2019_20/HORARIS_INFANTIL.htmlhttp://musicactiva.net/MUSICACTIVA_2019_20/HORARIS_INFANTIL.htmlshapeimage_1_link_0

CALENDARI CURS